Новини » Автоновини

Bridgestone на Tire Cologne 2018



Admin22.05.2018г 

Bridgestone на Tire Cologne 2018

Премиум гуми, регенерирани гуми и решения за крайни потребители, дилъри на гуми и собственици на автопаркове: изпитайте пълното обслужване на Bridgestone на Tire Cologne

Bridgestone, най-голямата компания производител на гуми и каучукови изделия в света [1], ще бъде на международния панаир Tire Cologne от 29 май до 1 юни тази година. Известен със своите висококачествени гуми, регенерирани гуми и решения за мобилност, Bridgestone ще покаже как неговите решения позволяват на собствениците на автопаркове да намалят общите си оперативни разходи, а на дилърите на гуми да растат и да процъфтяват. Селекция от най-новите гуми на компанията - включително някои, които ще направят своя публичен дебют - също ще бъдат показани на панаира.

Предпочитан партньор

Bridgestone се превърна в предпочитан партньори за дилъри на гуми и собственици на автомобилни паркове. Това до голяма степен се дължи на подхода, възприет от Bridgestone: удобни решения, които увеличават бизнеса на дистрибуторите, като им позволява да процъфтяват и да растат в променящия се свят на мобилност и същевременно гарантира на собствениците на автомобилни паркове и крайни потребители възможността да се възползват от по-ниски цени и висококачествени услуги.

Решенията на Bridgestone

Total Tyre Care е пакет от решения на Bridgestone, който изразява ангажимента им към намаляване на разходи свързани с гуми, за собствениците на автомобилни паркове. Чрез използването на три прости принципа - мониторинг, поддръжка и управление - осигурява оптимална безопасност, намалява износването, както и всички експлоатационни разходи, свързани с гумите. На разположение на 2100 търговци (дилъри), част от партньорската мрежа Bridgestone Partners, този набор от инструменти поддържа работата на автомобилните паркове с максимална ефективност, като същевременно намаляват всички свързани разходи.

Fleetbridge, новото решение за цялостно дигитално управление на автомобилни паркове, е проектирано така, че да подпомага най-съвременните решения за управление на гуми за автомобилни паркове, независимо от големината или нивото им на сложност. То улеснява сложните бизнес потоци, като същевременно осигурява пълна прозрачност на клиентите на автомобилни паркове. Ако възникнат въпроси, Fleetbridge е подкрепено от експертните познания на специализирания персонал на Bridgestone. Fleetbridge използва радио честотна идентификация (Radio Frequency Identification - RFID), което дава възможност за дистанционно отчитане и обработване на работните карти, чрез таблети.

Bridgestone също така предлага лесни решения за мениджърите на автомобилни паркове за всичко, което трябва да знаят - от договорите си, до състоянието на притежаваните от тях гуми или тяхното представянето. Insights е прост и удобен начин за осигуряване на пълна прозрачност, достъпна е онлайн и напълно гъвкава, за да отговори на всяка конкретна нужда.

Тъй като всички тези системи са взаимосвързани; информации или актуализации от една система са незабавно на разположение в останалите. Огромна победа за удобството и чудесен начин за спестяване на време.

Удължаване живота на гумата

Това е проста концепция: колкото по-дълго издържа гумата, толкова повече километри пътува, толкова по-ниска е цената за километър. Bridgestone ще подчертае как използването на регенерирани гуми Bandag оказва значително въздействие върху намаляването на разходите за гуми на километър и как те работят с решението за управление и проследяване на корпуса BASys, с цел максимално удължаване на живота на гумите, намаляване на разхода на отпадъци, намаляване на общите разходи и осигуряване на безопасни, екологични и приятелски решения.

Пълна гама от продукти за пътнически превозни средства

Bridgestone ще покаже част от широката си гама от потребителски продукти, но вниманието ще бъде насочено върху два от най-новите продукти на компанията. Лятната touring гума Bridgestone Turanza T005 осигурява изключителна мощност и икономия на горивото в комбинация с висок пробег, за да даде на шофьорите пълен контрол при предизвикателни ежедневни ситуации, особено в дъждовни дни. Но това не е всичко. Bridgestone ще представи съвсем нов продукт - този, който представлява изцяло нова посока за Bridgestone - в The Tire Cologne.

Продуктите на Bridgestone за товарни автомобили: за всяка нужда и сегмент

Tire Cologne предлага на Bridgestone перфектната възможност да представи селекция от своята широка гама за товарни автомобили. Марките Bridgestone, Firestone и Dayton, както и марките регенерирани гуми Bandag и Protread, ще бъдат там. Акцентите за камиони и автобуси ще включват новоразработен диапазон от средни гуми Bridgestone, Firestone и Dayton, които ще се появят за пръв път. Bridgestone RW-DRIVE 001, със своя зимен дизайн за надеждно сцепление и безопасна експлоатация през цялата година, също ще получи място. И не само в оригиналната си форма: водещите регенерирани гуми за регионално приложение, Bandag R-DRIVE 001+, който е конструиран да се движи на разстояние, ще сподели светлината на прожекторите.

Не пропускайте също да видите най-новата гума за трактори на Firestone, Firestone Maxi Traction 65, както и Bridgestone VHS2 - премиум гума, която е специално проектирана да осигури по-дълготрайна производителност и по-добра възвръщаемост на инвестициите в гуми за всякакви терени.

Разбира се, това не е всичко … Bridgestone ще представи още много неща на щанда си. Още една причина, за да посетите Tire Cologne 2018!
 




Коментари

Добави коментар

Реклама