Новини » Любопитно

Детска ATV школа за 1 юни !



Admin31.05.2018г 

Детска  ATV школа за 1 юни !

Община Троян и най-големия офроуд клуб в България „4х4 Адвенчър” организират отново обучение за деца в управлението на четириколки и мотоциклети в детската школа към клуба.

На 1 юни на полигона в село Дълбок Дол ще участват 12 деца от цяла България на възраст от 7 до 11 години, като в следващите два дни, ще се впуснат и в състезанието „X Cross Challenge” и ще премерят сили помежду си.

Обучението ще премине практически занимания и теоретични часове за безопастност, подготовка и поведение по време на управление на машините.

Водещ на заниманията е известния ни пилот Тодор Христов, който създаде детската школа през 2010 година и досега през нея са преминали над 25 деца, някои от които вече с реализация като професионални пилоти в шампионатите на САЩ и Гърция, както и в националните шампионати.

За състезанието на 2 и 3 юни са записали участие над 60 участника с мотоциклети, ATV и бъги, като трима от тях са от Словения, а всички други от България.

Участие ще вземат известни пилоти като Николай Гочев – европейски шампион с UTV, Калин Лесидренски – Източно-Европейски шампион, Мартин Милев – участник в американския ATV шампионат, Мартин Аламуров – вицешампион в Източно Европейския ATV шампионат.

Европейската вицешампионка за 2017-а година Рени Христова отново ще стартира с мъжете в класа на ATV Expert и ще търси пореден подиум.

Официалното откриване на събитието от кмета на Троян г-жа Донка Михайлова ще бъде на 2 юни от 10 часа, а стартовете са от 10:30 часа на 2 и 3 юни на полигона в село Дълбок Дол.
Източник:Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама