Новини » Изложения

15 са вече марките пропускащи автосалона в Париж



Admin01.06.2018г 

15 са вече марките пропускащи автосалона в Париж

Непрекъснато расте броят на автомобилните марки, които ще пропуснат тази година международния автосалон във френската столица. Те са вече 15 след като обявиха своето решение ръководствата на Alfa Romeo, Fiat и Jeep. Автосалонът е с дати от 2-и до 14-и октомври тази година. Независимо че тези три марки на концерна Fiat Chrysler Automobiles решиха да не излагат модели в Париж, двете други негови - Maserati и Ferrari все пак ще участват.

По-рано от участие в Парижкото моторшоу се отказаха Nissan, Volkswagen (но Audi, Porsche, Seat и Skoda ще ги има на изложението), Volvo, Opel, Mazda, Infiniti, Mitsubishi, Subaru, Ford, DS Automobiles, Rolls-Royce и Aston Martin. Предполагаше се че изложбата ще пропусне и Lamborghini, но според официалния сайт на изложението, марката все пак е решила да участва.

Компаниите Audi, Mercedes-Benz и BMW решиха да пропуснат пък автосалона в Детройт, който трябва да се проведе през януари следващата година. Вместо в Детройт немската луксозна тройка има намерение да представи новите си разработки на изложбата за потребителска електроника (CES) в Лас-Вегас./Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама