Новини » Автоновини

Автосалон Торино 2018: Премиера на новия Jeep Renegade



Admin05.06.2018г 

Автосалон Торино 2018: Премиера на новия Jeep Renegade Легендарната марка Jeep обяви, че на 6 юни, по време на специално събитие на автомобилното изложение в Торино, ще се състои премиерата за Европа на версията 2019 година на модела Renegade.

За момента от Jeep не коментират подробности за Renegade 2019, като споделят само това, че той ще бъде с обновен дизайн и нови задвижващи агрегати. Новите двигатели ще бъдат три- и четирицилиндрови бензинови- еднолитров със 120 конски сили и 1.3 литров във версия със 150 и 180 конски сили, като от компанията обещават, че те ще предложат още по-добра ефективност и динамика на пътя.

Единствената друга подробност, която споделят от Jeep за новия Renegade е свързана с визията на задния светлинен блок на автомобила. Макар и следващ дизайна на актуалната версия с характерният си X-мотив, в оформлението му се наблюдават няколко промени. Най-сериозната от тях е свързана с цялостното елиминиране на масивната черна рамка на блока и замяната й с много по-тънка и само частично покриваща външния контур на елемента.

От Jeep обещават да анансират допълнителни подробности за новия си Renegade през втората половина на месеца.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама