Новини » Автоновини

ASTON MARTIN произвежда само 210 RAPIDE AMR



Admin14.06.2018г 

ASTON MARTIN произвежда само 210 RAPIDE AMR По случай завръщането си на легендарната надпревара 24-те часа на Льо Ман, ASTON MARTIN анонсира специалната версия RAPIDE AMR (Aston Martin Racing), която ще бъде произведена в лимитиран тираж от само 210 автомобила.

Дизайнът на Aston Martin RAPIDE AMR не се различава значително от този на концептуалната си версия, демонстрирана на международното изложение в Женева през миналата година. Автомобилът идва със специално разработен аеродинамичен пакет, като елементите му, а също така и предния капак на колата, са направени от карбон. Карбон-керамични са спирачните дискове на колата, като предните са с диаметър от 400 мм, а задните с такъв от 360 мм.

Задвижването на RAPIDE AMR е поверено на шестлитров, V-образен, дванадесетцилиндров атмосферен двигател, който е в състояние да генерира максимална мощност от 600 консик сили и максимален въртящ момент от 630 Нм.

С базова цена от 194 950 английски лири и пионерни като размер за марката 21-цолови джанти, ASTON MARTIN RAPIDE AMR ще предложи възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за 4.4 секунди.

Автомобилът ще се предлага в три основни дизайн изпълнения, а за най-взискателните и търсещи възможно най-голямата персонализация е налична и програмата за специални доработки Q by Aston Martin.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама