Новини » Крими

Близнаци се опитаха да измамят униформени. Мъжете са задържани в ареста на РУ - Пазарджик



Admin06.07.2018г 

Близнаци се опитаха да измамят униформени. Мъжете са задържани в ареста на РУ - Пазарджик

Двама братя-близнаци са задържани в ареста на РУ - Пазарджик, след като се опитали да заблудят проверяващите ги полицаи от управлението в областния град. Случката се разиграла около 1 часа през нощта в четвъртък, на улица в пазарджишкото село Ивайло. В районното управление в областния град постъпил сигнал за два съмнителни автомобила, спрели на улица в селото.

Униформените се отзовали бързо и засекли лек автомобил „Мазда“ с пловдивска регистрация и джип „Сузуки“ с чужди номера. При проверката се оказало, че джипът е с изтекли временни чуждестранни регистрационни табели. Зад волана на маздата бил 37-годишен жител на Карлово. Заедно с него пътувал 38-годишен негов съгражданин, чийто близнак управлявал сузукито. Двамата обаче били разменили документите си за самоличност, тъй като шофиралият брат не притежавал шофьорска книжка. По този начин те се опитали да заблудят униформените, но полицаите бързо ги разобличили.

Мъжете са задържани в ареста на РУ - Пазарджик, спрямо тях са образувани полицейски производства за престъпление по чл. 318 от Наказателния кодекс.




Коментари

Добави коментар

Реклама