Новини » Автоновини

Нови двигател и технологии за RANGE ROVER SPORT 2019Admin11.07.2018г 

Нови двигател и технологии за RANGE ROVER SPORT 2019 Land Rover разпространи първите подробности за версията 2019 година на RANGE ROVER SPORT, която идва с редица новости по отношение на двигателната гама и новите технологии, които са налични на борда на луксозния SUV модел.

Една от най-важните промени е свързана с въвеждането в модификационната гама на трилитровата SDV6 twin-turbo версия с 249 конски сили, която замества познатата до момента двулитрова SD4, надграждайки я с 10 конски сили и 100 Нм максимален въртящ момент. Новото предложение не само предлага по-добро ускорение в класическата дистанция 0-100 км/ч, но и отговаря на най-новите емисиионни стандарти в Европа.

Търсещите оптималната горивна икономичност и намаленото влияние вълху околната среда могат да заложат на plug-in хибридната модификация P400e, която дава възможност за изминаването на 50 километра в чист електрически режим.

RANGE ROVER SPORT 2019 идва с адаптивен круз-контрол с функция Stop and Go, която дава възможност на автомобила да следва движещо се отпред превозно средство по зададена от водача дистанция. Функцията поддържа автоматично спиране и потегляне на базата на движението на автомобила отпред, ако потеглянето се извърши в рамките на 3 секунди след спирането.

Новата функционалност е налична заедно с адаптивен круз контрол с асистент на управлението, който задържа автомобила в средата на пътното платно, както и с високоскоростен спирачен асистент.
Източник:Автопрес


Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

КС-19П (А)
КС-19П (А)
Разфасовка: 205 литра
Цена: 748.26лв.
Купи