Новини » Автоновини

Opel приема заявки за новата топ-версия на дизеловата Astra



Admin23.07.2018г 

Opel приема заявки за новата топ-версия на дизеловата Astra

Opel обяви, че компанията вече приема заявки за новото топ-предложение в дизеловата гама на модела Astra- Astra 1.6 BiTurbo. Новата модификация, която отговаря на изискванията Euri 6d стандарта, е налична както във версия хечбек, така и при комби-изпълнението на колата, и обещава един от най-добрите показания по отношение на горивната икономичност в сегмента си.

Новата версия хечбек Astra 1.6 BiTurbo е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 9 секунди, да развие максимална скорост на движение от 225 км/ч, а анонсираният от Opel среден разход на гориво варира от 4.8 до 5 литра на 100 километра. При комби модификацията, показателят варира от 4.9 до 5.2 литра на 100 километра.

Новата четирицилиндрова дизелова версия на Astra, която е оборудвана също така с шестстепенна ръчна предавателна кутия, обещава максимална мощност от 150 конски сили и максимален въртящ момент от 350 Нм, като последният е наличен в диапазона от 1500 до 2250/мин.

От Opel коментират, че с пазарното лансиране на Opel Astra 1.6 BiTurbo, от компанията следват стратегията си да се превърнат в лидер при производителите по отношение на намаляването на вредните емисии. Следващата голяма стъпка, която подготвят от марката, е въвеждането на пазара на четири електрифицирани предложения до 2020 година. В това число ще бъдат включени изцяло електрическа версия на новото поколение Corsa, както и първата plug-in хибридна кола на фирмата, развита на базата на Grandland X.

От Opel споделят също така, че до 2024 година, марката ще разполага с изцяло електрифицирано портфолио, в което ще бъдат включени и хибридни и/или изцяло електрически версии на всеки един от моделите, които предлага компанията.
Източник:Opel-приема-заявки-за-новата-топ-версия-на-дизеловата-Astra" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама