Новини » Любопитно

Първата GSX-R фин среща в България ще се проведе на 25-ти августAdmin31.07.2018г 

Първата GSX-R фин среща в България ще се проведе на 25-ти август

- Организаторите очакват в Боровец да се съберат над 150 мотоциклета от емблематичния супер спорт модел на SUZUKI

На 25-ти август 2018 г. планинският курорт Боровец ще бъде домакин на първата по рода си среща на феновете на GSX-R в България.Сърцето на Рила планина се очаква да затупти под ритъма на над 150 мотоциклета от емблематичния супер спорт байк на SUZUKI.

Срещата е организирана от група приятели, обединени от любовта си към двуколесния шампион на японския производител. Тяхната цел е на едно място да съберат освен всички фенове на GSX-R, така и своите приятели с мотоциклети от други марки, и заедно да предизвикат вниманието на шофьорите на леки и тежкотоварни автомобили за внимание към движещите се на пътя мотористи. По-рано това лято те поставиха предупредителни табели по пътя София – Боровец, като част от кампанията „Пази моториста!”.

Първата в родната история SUZUKI GSX-R среща ще се проведе в рамките на рок фестивала "Боророк", на чиято сцена ще се качат изпълнителите от D2. Програмата включва също рокабили парти, както и Sexy Moto Wash, а организаторите на срещата са подготвили много изненади и подаръци.

За SUZUKI GSX-R може да се разказва много, но накратко ще отбележим, че със своите три десетилетна история и над един милион продадени единици от момента на своята поява той продължава и днес продължава да вълнува феновете на мотоциклетите със спортен заряд. Мощният му двигател, пъргавото шаси и здравото окачване, облечени в изключително лек и динамичен силует го правят краля на спорт-байковете (The King of Sportbikes).
 
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Turbine Oil 32
Gazpromneft Turbine Oil 32
Разфасовка: 205 литра
Цена: 665.22лв.
Купи