Новини » Автоновини

Автосалон Париж 2018: SKODA представя KAROQ SPORTLINE



Admin02.08.2018г 

Автосалон Париж 2018: SKODA представя KAROQ SPORTLINE След като само преди няколко дни SKODA разпространи информация за версията SCOUT на KAROQ, сега от марката ни представята и следващата основна версия на модел- KAROQ SPORTLINE.

Официалната премиера на SKODA KAROQ SPORTLINE ще се състои по време на международното изложение в Париж през октомври, а автомобилът ще бъде наличен ексклузивно в топ версията от портфолиото на модела, оборудвана с двулитров TSI двигател със 190 конски сили.

В оборудването на KAROQ SPORTLINE са включени специално разработени спортни предна и задна броня, екслузивни за модификацията 18-цолови Mytikas черни алуминиеви джанти (19-цолови, налични като опция), тонирани стъкла и черни релси на тавана.

За интериора на KAROQ SPORTLINE от SKODA са предвидени черни спортни седалки с контрастен сив шев и специална трипластова тапицерия, многофункционален спортен волан, фиксирани задни седалки, педали със стоманени подложки, черна тапицерия на тавана и други, а като допълнителна екипировка се предлага дигиталният Virtual Cockpit инструментален контролен панел.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама