Новини » Автоновини

Даниел Рикиардо става част от отбора на Renault Sport Formula One



Admin03.08.2018г 

Даниел Рикиардо става част от отбора на Renault Sport Formula One Днес Renault Sport Formula One Team обяви, че Даниел Рикиардо ще бъде част от екипа на отбора през следващите два сезона на шампионата на Формула 1.

“Renault взе решение за завръщането си във Формула 1, за да се бори за световната титла”, коментират от отбора. “Подписването с Даниел Рикиардо е уникална възможност за Groupe Renault за реализирането на тази цел, която не може да бъде пропусната. Приветстваме пристигането на Даниел в нашия отбор, все още в процес на развитие, но по-мотивиран от когато и да било”.

“Това може би беше едно от най-трудните решения, които съм правил през кариерата си до момента”, споделя Даниел Рикиардо. “Но си помислих, че е време да предприема едно свежо и ново предизвикателство. Осъзнавам, че ни предстои много, за да достигне Renault своята цел да се състезава на най-нисоко ниво, но съм впечатлен от техния прогрес само за две години и знам, че всеки пък когато Renault са бил в спорта, те рано или късно са печелели. Надявам се да им помогна в това тяхно пътуване и да допринеса на пистата и извън нея”
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама