Новини » Автоновини

Принц Хари си продава Audi-то



Admin03.08.2018г 

Принц Хари си продава Audi-то Търсите си употребявано Audi RS6, оборудвано с много екстри, на малко километри и с десен волан? Няма проблем, принц Хари има точно колата, която търсите, и можете да я закупите срещу 71 900 английски лири или около 158 000 лева от английския сайт Auto Trader.

В обявата се коментира, че автомобилът на принц Хари е в отлично състояние, като с него са изминати само малко над 7000 километра. В оборудването на колата са включени множество екстри, като панорамен стъклен таван, отопляеми предни и задни седалки, спортна изпускателна система, кожен интериор и други, като общата цена, която е доплатена за опциите е 11 330 лири или почти 25 000 лева.

“Audi RS6 Avant е едно от най-бързите комби на пазара, като е в състояние да се ускори от 0 до 96 км/ч за 3.9 секунди, и има ревяща изпускателна система, за да развълнува всеки почитател на бензина”, коментира Ерин Бейкър, главен редактор на Auto Trader, но споделя, че не разбира защо принц Хари продава колата си толкова скоро след закупуването й и с толкова малко изминати километри. “Може би е в процес на търсене на по-голям семеен автомобил, и ако това е така, ние бихме му препоръчали Skoda Superb, която спечели наскоро наградата за най-добър семеен автомобил в конкурса New Car Awards, или пък може би иска електрически автомобил, след като откара Меган на сватбата си с електрически Jaguar?”.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама