Новини » Автоновини

Volkswagen анонсира Grand CaliforniaAdmin09.08.2018г 

Volkswagen анонсира Grand California Лекотоварното подразделение на Volkswagen обяви, че най-новото й пазарно предложение- Grand California, ще бъде представено за първи път в света по време на специализираното изложение Caravan Salon в Дюселдорф, което ще се проведе от 24 август до 2 септември.

Изцяло новата мотокаравана е базирана на модела Crafter и с пазарното лансиране на Caravan Salon, Volkswagen Commercial Vehicles разширява портфолиото си с предложение в шестметровия клас, в това число с баня. Новият модел, който ще бъде лансиран на пазара в началото на следващата година, предлага също така голямо спално отделение в задната част на купето, както и допълнително отделение за деца в горната част на тавана.

В стандартното оборудване на Volkswagen Grand California са включени кухня, външно осветление над плъзгащата се врата, външен източник на вода за душ, сгъваемо стъпало с електрическо управление, допълнителна мрежа за комари, аудиосистема с Bluetooth свързаност, развъртащи се предни седалки, голяма маса, хладилник с фризер и други.

Основен акцент при Volkswagen Grand California е неговата баня, която е с размери 840х800 мм. Оборудвана с душ и тоалетна, тя разполага също така със сгъваема мивка, рафтове, държач за тоалетна хартия, горна вентилация и резервоар с вместимост от 110 литра.
Източник:Автопрес


Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft EP-2
Gazpromneft EP-2
Разфасовка: 170 килограма
Цена: 906лв.
Купи