Новини » Автоновини

Ford с нов SUV за КитайAdmin10.08.2018г 

Ford с нов SUV за Китай Ford разпространи първите подробности за нов SUV модел, който компанията ще пусне в продажба в Китай в началото на следващата година. Новият автомобил е разработен съвместно с местния венчър партньор на фирмата на синия овал- JMC (Jiangling Motors Corporation), и е насочен към младите потребители в развиващите се градове.

При появата си на пазара в началото на 2019, новият Ford Territory ще се предлага в три основни версии в зависимост от задвижващата си система- с бензинов двигател, хибрид и plug-in хибрид. Бъдещите собственици на новия модел ще могат да разчитат също така на интуитивна бордова система с гласови команди, семейството асистиращи системи Pilot360, системата за свързаност FordPass и други.

От Ford коментират коментират също така, че новият Territory ще бъде позициониран изключително конкурентно на пазара, като ще предлага богат набор високи технологии на достъпна цена. При появата си на пазара, новият модел ще разшири още повече SUV гамата на марката в Китай, в която към момента са включени EcoSport, Kuga, Edge, Explorer и Everest.

Ford Territory ще бъде последван от нови версии на Focus и Escort през тази година, като и трите модела са част от пазарната офанзива на Ford, която предвижда лансирането на 50 нови автомобила до 2025 година.
Източник:Автопрес


Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft EP-3
Gazpromneft EP-3
Разфасовка: 18 килограма
Цена: 111.6лв.
Купи