Новини » На път

15 млн.лв. за подмяна на пътни знаци



Admin22.08.2018г 

15 млн.лв. за подмяна на пътни знаци

Държавата планира да подмени пътните знаци в страната в следващите пет година, като за целта Агенция „Пътна инфраструктура" (АПИ) е осигурила 15 млн. лева собствени средства, съобщиха от АПИ.

На обявения търг по обществена поръчка се явиха 9 кандидати, които предложиха оферти за производство, доставка и монтаж на пътни знаци с постоянни и променливи размери на вертикална сигнализация на републиканските пътища за следващите 5 години.

Тръжната процедура е в 6 обособени позиции по районите на планиране в страната, а индикативната стойност за всяка позиция е 2,5 млн. лв. без ДДС.

Кои са кандидатите:

За обособена позиция №1 - Северозападен район, включващ областите Видин, Враца, Монтана, Ловеч и Плевен отворените оферти са на:

- „Трафик пътна сигнализация" ЕООД;

- ПСТ-СЕТ BC ДЗЗД, в което участват: „ПСТ ГРУП" ЕАД, „СЕТ Къмпани"АД и „МВ МОНТАЖИ" ЕООД.

За обособена позиция №2 - Северен централен район, в който са областите Велико Търново, Габрово, Разград, Русе и Силистра отворените оферти са на:

- ДЗЗД „Пътни Знаци Север", в което участват: „АД ХОЛД" ООД и „Зебра" ООД;

- „Обединение Жиро" ДЗЗД, с участници: "СИГНАЛИЗАЦИЯ ЖИРО БЪЛГАРИЯ" ЕООД и „ГС ПЛЮС С.Р.О.";

- ПСТ-СЕТ BC ДЗЗД, в което са: „ПСТ ГРУП" ЕАД, „СЕТ Къмпани"АД и „МВ МОНТАЖИ" ЕООД;

За обособена позиция №4 - Югоизточен район, включващ областите Бургас, Сливен, Стара Загора и Ямбол отворените оферти са на:

- „Кастело" ООД;

- „А.Д. ХОЛД" ООД;

- „Микони" ООД.

За обособена позиция №5 - Южен централен район, включващ областите Кърджали, Пазарджик, Пловдив, Смолян и Хасково отворената оферта е само една на „Микони" ООД.

За обособена позиция №6 - Югозападен район, включващ областите: Благоеград, Перник, Кюстендил и София, отворените оферти са на:

- „Зебра" ООД;

- „Трафик пътна сигнализация" ЕООД;

- „Консорциум Битулайт 2018" в който участват : „БИТУЛАЙТ" ООД и БЕЛИЧАНСКИ КЪЩИ ЕООД.





Източник: Economynews.BG




Коментари

Добави коментар

Реклама