Новини » Любопитно

Sofia Riders организира кампания с призива „Толерантност“ по време на „Масово Нощно Каране“ 2018



Admin18.09.2018г 

Sofia Riders организира кампания с призива „Толерантност“ по време на „Масово Нощно Каране“ 2018

"Масово Нощно Каране" 2018 г. ще се състои на 22 септември 2018 г. от 21:00 ч. и е организирано от Sofia Riders, подкрепено от автомобилния рали състезател Крум Дончев.

Мотоциклетистите също са основна част от пътно движение, не са хулигани, спазват правилата, равностойни участници са на пътя и искат да се прибират живи и здрави вкъщи.
Събитието се организира за четвърта поредна година и е най-мащабното мото-шествие в страната, което се провежда в памет на загиналите мотоциклетисти при пътно-транспортни произшествия. Целта на мероприятието е да събере най-много мотористи, с идеята да привлекат вниманието на другите участници в движението.

Най-голямата мотоциклетна организация в България припомня, че досега участие са взимали над 2000 мотоциклетисти, а тази година се очаква техният брой да бъде в пъти повече.
За организаторите ще бъде чест и удоволствие, че в подкрепа на призива „Толерантност“ ще вземе участие и един автомобил, който ще бъде управляван от носителя на Европейския Рали Трофей и четирикратен шампион на България Крум Дончев.

„Ние от Sofia Riders продължаваме устремено и безусловно да подкрепяме, и да насърчаваме безопасността по пътищата на България. И именно поради тази причина отправяме призив към всички участници в движението, който призив се нарича „Толерантност“. Наясно сме, че мотоциклетистите и автомобилистите живеем в една и съща среда и екосистема, която е наречена път! Отправяме този призив за повече „Толерантност“ един към друг, защото „Толерантност“ не е просто дума, това е грижа за околните! Автомобилистът да пази мотоциклетиста и мотоциклетиста да пази автомобилиста, а те заедно – пешеходеца! Да бъдем по-толерантни, по-смирени, по-отзивчиви!“, коментира Андрей Дянов - Sofia Riders.




Коментари

Добави коментар

Реклама



www.maslagaz.com

G-Profi GT 10W-40
G-Profi GT 10W-40
Разфасовка: 20 литра
Цена: 172.32лв.
Купи