Новини » Автоновини

Nissan лансира Note e-POWER NISMO S в Япония



Admin27.09.2018г 

Nissan лансира Note e-POWER NISMO S в Япония

Nissan обяви, че компанията стартира пазарното лансиране в Япония на нова спортна версия на най-продаваната си кола в страната- Note.

С максимална мощност от 136 конски сили и максимален въртящ момент от 320 Нм, новият компактен Note e-POWER NISMO S обещава впечатляващи динамични параметри благодарение на оптимизираната електроника на двигателя и основните агрегати по задвижващата си система.

Електрифицираният Nissan Note e-POWER NISMO S предлага също така няколко режима на работа, в това число за максимална динамика на пътя и за оптимална горивна ефективност. В стандартното му оборудване са включени редица специално разработени елементи, в това число нови диодни предни светлини, нова предна броня, изпускателна система, алуминиеви подложки на педалите, оптимизирани окачване и кормилна ситема, спортни седалки със специална тапицерия и други.

Към момента, в портфолиото на спортното подразделение NISMO на Nissan са включени специални версии на GT-R, 370Z, Juke, Note, March, Sentra, Patrol, Serena и LEAF./Nissan-лансира-Note-e-POWER-NISMO-S-в-Япония" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама