Новини » Изложения

Автосалон Париж 2018: Mercedes-AMG представя A 35 4MATIC



Admin25.09.2018г 

Автосалон Париж 2018: Mercedes-AMG представя A 35 4MATIC

От Mercedes-AMG описват новото си пазарно предложение A 35 4MATIC, като емоционален, пъргав и дигитален автомобил.

Новата компактна спортна кола, която се явява базово предложение в гамата на марката, е оборудвана с двулитров, четирицилиндров турбодвигател, който е в състояние да генерира максимална мощност от 306 конски сили и максимален въртящ момент от 400 Нм. От компанията коментират, че A 35 4MATIC идва с конструкция, окачване, система за задвижване на четирите колела, изпускателна система и цялостно пътно поведение, оптимизирани за върхово изживяване на пътя, но без да се прави компромис по отношение на ежедневния комфорт.

Mercedes-AMG A 35 4MATIC, който е оборудван със седемстепенна роботизирана предавателна кутия AMG SPEEDSHIFT DCT 7G, е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 4.7 секунди и да развие максимална скорост на движение от 250 км/ч (електронно ограничена).

Световната премиера на A 35 4MATIC ще се състои по време на международното изложение в Париж в началото на следващия месец, а пазарното му лансиране е планирано за януари в Западна Европа./Mercedes-AMG-представя-A-35-4MATIC" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама