Новини » Автоновини

SKODA KODIAQ: 250 000 и продължават



Admin01.10.2018г 

SKODA KODIAQ: 250 000 и продължават

Днес SKODA обяви, че във фирмения комплекс на марката в Квасини е бил произведен представител с пореден номер 250 000 на модела KODIAQ. Първият голям SUV на SKODA беше представен през есента на 2016 година и само през първите осем месеца на настоящата отчита над 100 000 доставки към клиенти.

“Като се има предвид, че представихме SKODA KODIAQ преди две години, достигането на производствената граница от 250 000 единици е огромно постижение”, коментират от автомобилната марка. “KODIAQ промени имиджа на SKODA и в резултат, ускори продажбите на другите модели”.

В момента, SKODA KODIAQ се произвежда на шест места в целия свят, като освен в Квасини, се сглобява в Китай, Русия, Индия, Украйна и Казахстан.

Юбилейният представител на SKODA KODIAQ е ниво на изпълнение SPORTLINE в Steel Grey сив цвят и е предназначен за клиент във Франция.

Само след няколко дни ще станем свидители на разширяването на модификационното семейство на KODIAQ, след като по време на международното изложение в Париж марката представи за първи път неговата специално разработена спортна версия KODIAQ RS, който ще се превърне и в най-мощната дизелова в историята на компанията.
Източник:Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама