Новини » Автоновини

VISION RS: Компактен електрифициран спортист от SKODA



Admin27.09.2018г 

VISION RS: Компактен електрифициран спортист от SKODA

Днес SKODA разкри нови подробности и нови скици на новата си концептуална разработка VISION RS, която ще дебютира по време на международното зиложение в Париж през следващата седмица.

Изпълнена в класически-футуристичен дизайн, SKODA VISION RS е оборудвана с plug-in хибридна задвижваща система, в която са включени 1.5-литров TSI бензинов двигател с вътрешно горене и максимална мощност от 150 конски сили, електромотор с допълнителни 102 конски сили и литиево-йонна батерия с капацитет от 13 kWh и възможност за цялостно презареждане за 2.5 часа.

С обща максимална мощност на зареждаемата си хибридна система от 245 конски сили, Skoda-Видео-" target="_blank">SKODA VISION RS е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 7.1 секунди, както и да измине до 70 километра в чист електрически режим.

От SKODA споделят и други интересни подробности за VISION RS, в това число специалната бяла боя на купето, в която има органични компоненти, които отблъскват топлината и забавят неизбежното затопляне на интериора. От марката коментират, че в разработката широко приложение е намерил карбонът, като от него са изработени предната решетка, спойлерите, капаците на външните огледала, престилките, въздушните отвори, задният дифузьор и други.

Специалните спортни седалки на SKODA VISION RS пък са тапицирани с рециклиран материал и Alcantara.
 




Коментари

Добави коментар

Реклама