Новини » Изложения

JAGUAR LAND ROVER чества миналото, настоящето и бъдещето на Автомобилния салон в ПарижAdmin27.09.2018г 

JAGUAR LAND ROVER чества миналото, настоящето и бъдещето на Автомобилния салон в Париж

- Jaguar Land Rover ще отбележи две знакови годишнини на Автомобилния салон в Париж
- В своята 70-та година Land Rover прави дебют на нов мобилен команден център за спешни случаи на Червения кръст
- Jaguar ще отбележи 50-тата годишнина на своя водещ луксозен седан XJ
- Ексклузивен Range Rover SV Coupé ще блести редом с Land Rover Series I 'Reborn'
- Изцяло електрическият Jaguar I-PACE ще бъде показан на изложението

Jaguar Land Rover ще продължи своята година на чествания по време на Автомобилния салон в Париж от 2 до 14 октомври, като демонстрира автомобили от своето легендарно минало, лидерско настояще и новаторско бъдеще.

Land Rover ще демонстрира автомобил Discovery за спешна помощ в случай на бедствия, който ще служи на австрийския Червен кръст. Уникалният SUV ще се представи в Париж редом с Range Rover SV Coupé и Land Rover Series I ‘Reborn’, докато феновете на Jaguar ще могат да направят сравнение между най-новия XJ50 и оригиналния Series 1 XJ6 от 1968 г., който се връща на сцената на своята световна премиера половин век по-късно. Посетителите на щанда на Jaguar Land Rover в Paris Expo Porte de Versailles ще имат и възможността да видят изцяло електрическия Jaguar I-PACE.

Честване на 70 години превъзходство на всякакви терени
Land Rover ще продължи честванията по случай своята 70-та годишнина, като представи уникален модел Discovery, който ще бъде част от автопарка за спешни случаи на Червения кръст.
Вдъхновен от оригиналния концептуален автомобил Project Hero и продукт на 18-месечното сътрудничество между Land Rover Special Vehicle Operations и австрийския Червен кръст, конструираният със специална цел Discovery съдържа свръхмодерно комуникационно оборудване, включително съвременен осемроторен дрон, и ще представлява мобилен център за реакция при бедствия, от който експертите могат да насочват спасителните операции. Land Rover е партньор на Червения кръст от 1954 г.

Специално създаденият Discovery ще блести редом с ексклузивния Range Rover SV Coupé и съвременната интерпретация на модела, който дава началото на всичко - Land Rover Series I ‘Reborn’.
Майкъл ван дер Санде, Изпълнителен директор на Jaguar Land Rover Special Operations, споделя: „Партньорството ни с Червения кръст не се отнася само до нашите автомобили. От началото на нашето сътрудничество през 1954 г. целта ни е да помагаме на Червения кръст да подобрява своята реакция при бедствия и в крайна сметка да съдействаме за за спасяването на човешки животи. През последните 18 месеца нашите инженери работиха в тясно сътрудничество с екипа за спешни случаи на австрийския Червен кръст, прилагайки технологиите и таланта на Land Rover, за да създадат уникално решение за Червения кръст в региона.“

Jaguar бележи половинвековна история на водещия седан
Уникална колона автомобили, представяща миналото и настоящето на Jaguar XJ, ще пропътува разстоянието от завода на Jaguar в Касъл Бромуич, Великобритания, до Автомобилния салон в Париж, за да отбележи 50-тата годишнина на водещия луксозен седан. Колекцията ще представи осемте поколения XJ, произведени през последния половин век. Специалната колона ще бъде водена от Series 1 - автомобилът, поставил началото на всичко, , и ще завършва с най-новото специално издание XJ50.

През 1968 г. XJ прави своя дебют на изложението във френската столица, където основателят на Jaguar сър Уилям Лайънс представя своята визия за седан, променяйки E-type. Неговият личен автомобил Series 1 ще бъде изложен в Париж редом до XJ50.
Йън Калъм, директор Дизайн на Jaguar, споделя: „Jaguar XJ е емблематично име и стожер на марката. Винаги сме отделяли специално внимание на произхода на този автомобил, пресъздавайки го за новото време, затова е фантастично, че съвременният модел ще стои до оригинала и всички ще могат да го видят.“

Посетителите на щанда на Jaguar ще имат възможността да се насладят и на неговия революционен първи изцяло електрически автомобил, I-PACE.
 
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Moto 2T
Gazpromneft Moto 2T
Разфасовка: 4 литра
Цена: 17.28лв.
Купи