Новини » Автоновини

Господарят на всички Mercedes ще се казва ONE



Admin28.09.2018г 

Господарят на всички Mercedes ще се казва ONE

След почти година тишина, Mercedes-Benz започна постепенно да повдига наметалото около хиперколата си Project ONE, анонсирана през 2017 по време на международното изложение във Франкфурт.

След като преди няколко дни анонсираха, че автомобилът преминава серия сериозни изпитания на тайна писта във Mercedes-AMG-продължава-с-разработката-на-Project-ONE" target="_blank">Великобритания, сега от спортното подразделение на компанията майка Daimler- Mercedes-AMG, обявиха и самото име на колата- One, с което тя ще остане в историята на марката.

От Mercedes-AMG коментират, че ONE ще се превърне в черешката на тортата в моделното портфолио и абсолютен върхов модел. От компанията допълват, че самото име отразява най-високата амбиция в автомобилната индустрия, а именно въвеждането на хибридните технологии за задвижване от Формула 1 в автомобили за стандартните пътища.

От Mercedes-Benz обявиха също така и създаването на специален изложбен център на колела- The Future of Driving Performance, който представлява камион с демонстрационна част, в която са показани възможностите за персонализиране на ONE.
Източник:Mercedes-и-ще-се-казва-ONE" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама