Новини » Еко-ауто

Новият DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 минава до 50 километра на токAdmin05.10.2018г 

Новият DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 минава до 50 километра на ток

DS Automobiles разпространи нови подробности за новия си plug-in (зареждаем) хибриден автомобил DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, който е първата електрифицирана кола в стратегическото решение на марката за цялостна електрификация на бъдещите нови предложения в гамата й.

Хибридната задвижваща система на DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 е с обща максимална мощност от 300 конски сили и максимален въртящ момент от 450 Нм, както подсказва обозначението- задвижващи са и четирите колела, а с един заряд на батерията си, колата може да измине до 50 километра в чист електрически режим.

Задвижващата система на DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, която е в състояние да оперира в изцяло електрически режим при скорост на движение от до 135 км/ч, е съставена от бензинов двигател с вътрешно горене с максимална мощност от 200 конски сили, два електромотора със 109 конски сили, осемстепенна автоматична предавателна кутия и батерия с капацитет от 13.2 kWh. Презареждането на батерията отнема 2 часа при употреба на инсталация за бърз заряд и 8 часа директно от домашна електрическа инсталация.

От DS Automobiles споделят, че стандартният режим на работа на хибридната задвижваща система на DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 е изцяло електрическият, като той е винаги активен при стартиране на автомобила. За търсещите допълнителната динамика на пътя, системата разполага с режим Sport, за търсещите баланса е предвиден Hybrid, а за по-сложните пътни условия е наличен 4WD.
Източник:Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Hydraulic HLPD 46
Gazpromneft Hydraulic HLPD 46
Разфасовка: 205 литра
Цена: 921.84лв.
Купи