Новини » Автоновини

A Star is Born. By AUTOBEST: Нова награда от AUTOBEST. Първият отличен е VINFAST



Admin03.10.2018г 

A Star is Born. By AUTOBEST: Нова награда от AUTOBEST. Първият отличен е VINFAST

По време на тазгодишното изложение в Париж, организаторите на международния конкурс AUTOBEST анонсираха формирането на нова награда в ежегодната надпревара. Новата категория се нарича A Star is Born. By AUTOBEST и има за цел да отличи най-добрите нови и стартиращи компании в автомобилния бизнес. Пилотният носител на признанието е първата виетнамска компания масов производител VINFAST, която демонстрира първите си два модела именно на парижкото изложение.

От AUTOBEST споделят, че оценката на новите компании включва подробно запознаване с компанията и нейните съоръжения, в това число и тяхната обстойна обиколка, анализ на проектите, както от индустриална, така и от търговска, дизайн и финансова гледна точка.

“Това, което правят VINFAST е много необичайно”, коментира Дан Вардие, председател на AUTOBEST. “Те разработиха два нови автомобила и изградиха невероятен нов производствен комплекс във Виетнам- и дейността беше стартирана преди една година. Това, което е още по-изненадващо, е че плановете и амбициите им се простират повече от това да се създаде автомобилна компания: компанията еднолично постави Виетнам на картата като страна международен производител на автомобили. Нямаше как да не отличим тези постижения с първата награда New Star на AUTOBEST”

“За нас, Автосалон Париж 2018 е представяне на Vinfast пред света”, споделя Джеймс Де Лука, изпълнителен директор на виетнамската компания. “Отзивите от нашите първи два модела към момента са страхотни. Да бъдат нашите усилия признати от толкова уважавано международен орган като автомобилните журналисти на AUTOBEST е фантастична награда за сериозния труд и отдаденост на всички от Vinfast”.

След пазарното лансиране на първите два автомобила на Vinfast, компанията ще пусне в продажба още два, като първоначално колите ще бъдат налични само във Виетнам, само две години след стартирането на проекта по създаването на компанията./Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама