Новини » Автоновини

SKODA подобри OCTAVIA G-TEC



Admin04.10.2018г 

SKODA подобри OCTAVIA G-TEC

SKODA обяви, че компанията е подобрила доказалата се на пазара версия OCTAVIA G-TEC (CNG/Compressed Natural Gas) и тя вече е в състояние да предложи не само увеличена мощност, но и удължен автономен пробег.

Обновената OCTAVIA G-TEC се предлага само във версия Combi и в три нива на оборудване, като разполага с по-мощен 1.5-литров TSI двигател с вътрешно горене, който е в състояние да генерира максимална мощност от 130 конски сили (+20 к.с.). Сободният пробег, който е в състояние да предложи автомобила с алтернативното си гориво е 480 километра, като за целта се разчита на три отделни резервоара. Двата основни са с вместимост от 17.7 килограма метан, а третият, който е с вместимост от 11.8 литра е резервен, за бензин.

SKODA OCTAVIA G-TEC се предлага в нива на оборудване Active, Ambition и Style, като в оборудването им е включена и седместепенна DSG роботизирана предавателна кутия. Модификацията разполага също така със системата SKODA Connect с функция за свръзка с екип на бърза помощ и диспечер, а чрез приложението SKODA Connect собственикът винаги може да се информира за наличното количество гориво и евентуален пробег./Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама