Новини » Автоновини

Вече тестват новият Land Rover Defender



Admin10.10.2018г 

Вече тестват новият Land Rover Defender

В Интернет вече се разхождат снимки на новото поколение на култовия всъдеход Land Rover Defender, което се очаква на пазара през 2020-а година. Първите пробези на колата вече са направени във Великобритания, а в машината прави впечатление надписът :"#BEST4X4XFAR" /буквално най-добрият 4х4 досега./

Автомобилът е сериозно замаскиран, но камуфлажа не скирва неговият ръбат силует с вертикални колонки на покрива и висока линия на прозорците. Може да се види и фирменната за марката Land Rover радиаторна решетка.

Тестовата машина Land Rover Defender иман 2,0-литров турбодизел, който при другите модели на марката се предлага с различни мощности - 150, 180 или 240 к. с.

По всяка вероятност турбодизелът ще бъде подпомогнат с 48-волтов хибриден агрегат, а обещанието на компанията е че всички нови коли Defender ще бъдат електрифицирани, като е голяма и вероятноста да става дума за зареждаем хибрид.

Създателите на второто поколение на автомобила-легенда обещават, че новата кола ще епо-лека за сметка на алуминиеви елементи, а проходимоста й ще е по-висока от тази на предшественика.Rover-Defender" rel="nofollow" target="_blank">/Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама



www.maslagaz.com

Gazpromneft ATF DX III
Gazpromneft ATF DX III
Разфасовка: 205 литра
Цена: 1322.4лв.
Купи