Новини » Автоновини

Opel с осем изцяло нови и обновени предложения до 2020 година



Admin09.10.2018г 

Opel с осем изцяло нови и обновени предложения до 2020 година Днес Opel обяви, че следвайки стратегическия план за развитие PACE!, компанията ще лансира осем изцяло нови или обновени предложения през 2019 и 2020 година, като по този начин ще се превърне в един от автомобилните производители с най-млади портфолиа на пазара.

От Opel анонсират, че през следващата година ще видим на пазара изцяло новото поколение на Corsa, наследник на Vivaro в лекотоварна и пътническа версия, а Combo ще получи допълнителни версии и нива на оборудване. През 2020 година марката ще стартира продажбите на следващото поколение Mokka X, което ще й помогне да реализира плана си за увеличение на дяла на SUV продажбите си от 25 на 40% до 2021 година.

През лятото на следващата година Opel ще започне да приема заявки за закупуването на изцяло електрическата версия на Corsa, както и на зареждаемият plug-in хибрид Grandland X PHEV. До края на 2020 година, марката ще разполага с общо четири електрифицирани модела в продажба, а до 2024 електрифицирана версия ще има всеки един от моделите, които предлага компанията.

Успоредно с анонса си за бъдещите си нови автомобили, от Opel анонсират, че ADAM, KARL и Cascada няма да получат наследници, като ще продължат да бъдат налични за закупуване до края на следващата година.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама