Новини » Автоновини

Jeep ще произвежда Renegade Plug-in Hybrid в ИталияAdmin09.10.2018г 

Jeep ще произвежда Renegade Plug-in Hybrid в Италия FIAT Chrysler Automobiles (FCA) обяви, че фирменият комплекс на компанията Мелфи започва подготовката по стартирането на производството на зареждаемата (plug-in) хибридна версия на Renegade в завода си Мелфи в Италия.

Хибридният Jeep Renegade Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV) ще бъде лансиран на пазара в Европа в началото на 2020 година, като ще се произвежда на една поточна линия с Renegade и 500X, които се сглобяват във варианти със стандартен двигател с вътрешно горене.

От FCA коментират, че първите предпроизводствени представители на новия Jeep Renegade PHEV ще бъдат готови през следващата година и че общата инвестиция за въвеждането в производството на новата технология за задвижване възлиза на над 200 млн евро.

“С повече от 742 000 Renegade-та произведени до момента в Италия, заводът Мелфи и Renegade са идеалната локация и идеалният продукт за лансирането на PHEV (технологията), която допълнително ще подсили предлаганото от този изключително успешен Jeep”, коментира Пиетро Горлие, изпълнителен директор на FCA за регион ЕМЕА.

До 2022 година, FCA ще разполага с общо 30 електрифицирани (изцяло електрически, зареждаеми plug-in хибриди и незареждаеми хибриди) в своето портфолио.
Източник:Автопрес


Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft ATF DX II
Gazpromneft ATF DX II
Разфасовка: 205 литра
Цена: 910.68лв.
Купи