Новини » Автоновини

G-Energy Service разширява присъствието си на БалканитеAdmin17.10.2018г 

G-Energy Service разширява присъствието си на Балканите

Компанията ООО „Газпромнефть – смазочные материалы” разширява присъствието си на Балканите. В рамките на международната програма по развитие на мрежата от партньорски станции за техническо обслужване (СТО) в град Кавадарци (Македония) бяха открити първите в региона СТО – за леки автомобили и лекотоварен транспорт G-Energy Service и G-Profi Service – за товарен транспорт.
Новите станции за техническо обслужване отвориха врати на адрес: Zapaden Bulevar b.b. 129, на шосето, съединяващо Северна Гърция със Западна ЕВропа, което обезпечава постоянният поток както на частни, така и на корпоративни клиенти.
Сервизите са снабдени с пълния набор от необходимото оборудване, което позволява в най-кратки срокове да се извърши експресна смяна на маслото и техническите течности в различните автомобили.
Квалифициран персонал на станцията подбира смазочните материали на G-Energy и Gazpromneft за конкретния автомобил, както за нов, така и за продължително използван.
Александър Климашин, заместник на генералния Директор по продажбите на ООО „Газпромнефть – смазочные материалы” заяви:
„Балканите са важен регион за развитието на бизнеса на нашата компания, в това число и в направлението за развитие на специализиран канал на продажби в партньорска мрежа от Станции за техническо обслужване. Ние активно разширяваме зоната си на присъствие в този регион. Вече са открити и успешно работят две станции в България и 3-в Гърция. Към края на годината планираме да открием още три станции. Македония е новият регион на G-Energy Service и ние се надяваме, че всички в тази страна ще оценят нашата продукция и нивото на Станцията за техническо обслужване и нейния сервиз.”
Представител на на „Дени Трейд” ЕООД – официален дистрибутор на продукцията на ООО «Газпромнефть-смазочные материалы» в България и Македония добави при откриването:
„Фирма „Дени Трейд” ЕООД, официален дистрибутор на „Газпромнефт – смазочни материали”, има амбициозни и дългосрочни планове за развитието на мрежата G-Energy Service в България, Македония и Албания. Поредната крачка по пътя на реализирането на тези намерения е вече факт – това са съвременни сервизни центрове на G-Profi Service и G-Energy Service , които са готови да отворят своите врати за посетителите!”
Митко Велков, Управител на СТО в Кавадарци, Македония,уточни:
„ Днес ние с Вас не просто присъстваме на откриването на поредния автосервиз – днес осъществяваме официалното стартиране на сервизни станции от европейски формат, в рамките на големия международен проект G-Energy Service!
За нас е огромна отговорност, но сме сигурни, че ще се справим! Ние сме готови да предложим на нашите клиенти отлично качество на обслужването, гарантираме любезно отношение и използване само на най- добрите смазочни материали.
Оборудването на станцията за техническо обслужване G-Energy Service съответства на всички съвременни стандарти, персоналът има висока квалификация за извършването на широк спектър от дейности по ремонта и обслужването на автомобилите. ”
За 10-те години години на своето съществуване, компанията ООО „Газпромнефт – смазочни материали” извърши голям обем работа: получи повече от 330 одобрения на своята продукция от водещи автопроизводители, значително разшири асортимента си до повече от 1500 стокови позиции (SKU), модернизира настоящите и въведе нови производствени мощности, които приведе в съответствие с международните стандарти ISO и OHSAS.
G-Energy Service – това е уникален международен проект, който към настоящия момент обединява станции за техническо обслужване в Италия, Китай, Русия, Гърция, Казахстан, Белорусия, Грузия, Армения, Унгария, България и много други страни.


G-Energy Service разширява присъствието си на Балканите
G-Energy Service разширява присъствието си на Балканите
G-Energy Service разширява присъствието си на Балканите
G-Energy Service разширява присъствието си на Балканите


Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Diesel Premium 5W-40
Gazpromneft Diesel Premium 5W-40
Разфасовка: 205 литра
Цена: 1298.2лв.
Купи