Новини » Автоновини

AUDI пуска само 10 бройки R8 V10 PLUS COUPE COMPETITION в САЩ



Admin24.10.2018г 

AUDI пуска само 10 бройки R8 V10 PLUS COUPE COMPETITION в САЩ

Американското подразделение на AUDI обяви, че компанията пуска в продажба изключително лимитирана серия- само 10 екземпляра, на модела R8, наречена R8 V10 PLUS COUPE COMPETITION.

От AUDI коментират, че в оборудването на R8 V10 PLUS COUPE COMPETITION са включени всички налични специално разработени от Audi Sport елементи за модела, и че колата се явява най-спортната версия на автомобила, която някога е била създавана.

В резултат на подмяната на няколко от елементите с направени от карбон, R8 V10 plus Coupe Competition идва с предимство и по отношение на теглото. Фактор за подобрените параметри на автомобила, който е в състояние да се ускори до максимална скорост на движение от 315 км/ч, са също така и направеният изцяло от въглеродни нишки аеродинамичен пакет, оптимизираното окачване, спортната спирачна система и други.

В оборудването на Audi R8 V10 plus Coupe Competition са включени също така спортни седалки, кожена тапицерия на интериора, луксозна аудиосистема Bang & Olufsen, карбонови пера за превключване на предавките, 20-цолови джанти, тапициран с Alcantara волан и други.

Audi R8 V10 plus Coupe Competition ще бъде налично в дилърските центрове на марката в САЩ от следващия месец, като цената му е определена на 237 350 щатски долара./Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама