Новини » Любопитно

Mercedes-Benz с 11 нови и обновени модела догодина



Admin01.11.2018г 

Mercedes-Benz с 11 нови и обновени модела догодина

Вече са известни плановете на компанията за новостите в моделната й гама за 2019-а година. Сред тях са нов кросовър и електромобил. Това се вижда от илюстрация в отчета за продажбите на Mercedes-Benz през тази година, но с анонси за предстоящите за пускане в продажба модели. Под чергилата са тези, които още не са покавани официално, но които също ще са на пазара през следващата година.

Сред вече известните нови модели са Mercedes-Benz B-клас и кросовърът GLE, които ще се появят при дилърите в първото тримесечие на 2019-а, както и първият в историята на марката електрокросовър EQC и търговският ван eSprinter.

Сред очакваните, но непоказани още новости, са 4-вратото купе CLA, продажбите на което трябва да тръгнат през второто тримесечие догодина, както и комбито CLA Shooting Brake, излизащо на пазара в края на третото тримесечие. И двата автомобила вече няколко пъти попадат пред обективите на папараците по време на тестовете им.

Mercedes-Benz GLC и GLC Coupe ще бъдат обновени към средата на 2019-а година. Но това няма да е само фейслифт, а и добавка на съвременни опции, което би трябвало да засили продажбите им. След електрокросовърът в продажба трябва да излезе и съвършенно нов кросовър – GLS, който ще се позиционира на пазара като главен конкурент на наскоро представеният голям баварец - BMW X7.

Зад загадъчното “8-и компактен автомобил” навярно се крие първото поколение на кросовъра GLB. Този модел ще е с дизайн в духа на GLK и ще събира в себе си здравината на якия G-клас с всичко това, което се харесва на купувачите в компактния A-клас. Mercedes-Benz GLB също не веднъж вече е хващан от папараците и от техните снимки се вижда, че интериорът му е напълно съпоставим с този на A-класата. Той би трябвало да излезе в продажба към края на следващата година. Интересен момент е че в таблицата отсъства моделът GLA - кросовър на базата на A-клас, а това означава, че той най-вероятно ще види пазара едва в началото на 2020-а година.

Mercedes-Benz V-клас ще се появи в първата половина на 2019-а. Вероятно при него става дума за външно обновяване и добавяне в комплектацията му на няколко нови технологични опции.

И за финал - smart. Става явно, че партньорът на Mercedes-Benz по този проект - Renault, не изгаря от желание да продължи съвместната работа. Но в плановете на немците колата фигурира, като към 2020-а моделът трябва да забрави за своя ДВГ и да се превъне в напълно електрически. Говори се че тази промяна ще извади от обръщение марката smart, а автомобилът може да се появи в гамата на Mercedes-Benz с ново име. По този повод, обаче, засега от компанията мълчат.
 




Коментари

Добави коментар

Реклама