Новини » Автоновини

Първи снимки на VIP-вана Aurus Arsenal



Admin06.11.2018г 

Първи снимки на VIP-вана Aurus Arsenal

Aurus Arsenal е третият модел предвиден за фамилията представителни автомобили Кортеж за руското правителство. Преди броени дни по улиците на руската столица беше заснет в движение луксозният ван. Дизайнът на колата е доста впечатляващ, особено се подчертава представителноста му от черния цвят на боята. Налице е огромна хромирана решетка на радиатора в стила на тази на Rolls-Royce.

Засега няма снимки на интериора, но може да се предположи, че той ще е доста разкошен. Не са ясни и характеристиките на автомобила, но се предполага, че най-вероятно ще се задвижва от хибриден силов агрегат, разработка на Porsche, в който ще са комбинирани 4,4-литров, V8 с двойно турбо бензинов мотор и електромотор, а сумарната му мощност ще достигне 600 к.с. Предавателната кутия е пълен автоматик с 9 степени, задвижването е пълно 4х4.

Автомобилите Аурус вече трябваше да влязат в серийно производство, но въвеждането на проекта Кортеж в експлоатация става по-бавно от предвиденото. Това е и причината президентът Путин все още да не се вози ежедневно на седана Aurus Senat, а със стария си брониран Mercedes S600 Guard Pullman./Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама