Новини » Автоновини

Audi създава първия си концептуален модел за участие в анимационен филмAdmin06.11.2018г 

Audi създава първия си концептуален модел за участие в анимационен филм

Audi отбелязва премиерата на модела RSQ e-tron, създаден за филма „Шпионски бъркотии” на студията Twentieth Century Fox
•RSQ e-tron е изцяло виртуален концептуален модел, който се задвижва с електричество и е напълно автоматизиран
•През 2019 година Audi ще създаде и допълнително съдържание за „Шпионски бъркотии”

За пръв път Audi представя на големия екран своето виждане за футуристичен дизайн и мобилност под формата на Audi RSQ e-tron - фантастичен виртуален концептуален автомобил, създаден специално за анимационния филм на Twentieth Century Fox "Шпионски бъркотии" (оригинално заглавие „Spies in Disguise”).
Задвижваният изцяло от акумулаторни батерии електрическия модел е дело на специалистите от Audi Design в сътрудничество с Blue Sky Studios и съчетава автоматизираното шофиране с изкуствен интелект с технология на трансформация. RSQ e-tron е шофиран от супершпионина Ланс Стърлинг, озвучен от Уил Смит и вече беше показан на живо в трейлъра на новия филма. Очаква се семейният анимационен филм да излезе по кината през месец септември 2019 година.

Със своя холограмен скоростомер, електрическо задвижване и напълно автоматизирана технология за управление, двуместният концептуален автомобил олицетворява изцяло авангардния стилистичен език на марката Audi. Във филма, суперагентът Ланс Стърлинг се нуждае от мощен и бърз автомобил, който да допълни неговите изключителни умения -наред с впечатляващите характеристики като напълно автоматизирания режим на движение и многобройните електронни системи за асистенция на Audi, концептуалният автомобил предлага и специални възможности, предназначени за нуждите на тайните агенти.

"В процеса на проектиране в Audi използваме авангарден дигитален подход, който е приложим както с разработката на фантастични проекти, така и в създаването на модели за серийното производство", сподели Франк Римили, ръководител на Студио за външен дизайн 3 в AUDI AG. "В Audi Design съчетаваме най-модерните техники за цифрова визуализация с прецизността на ръчната изработка. Тези процеси ни позволяват да осъществяваме своите футуристични дизайнерски идеи с изключителната точност, характерна за разработката на фантастични виртуални концепции като RSQ e-tron."

Audi RSQ e-tron привлича публичното внимание към технологията e-tron за пълна електрическа мобилност като част от същността и стратегията и на марката Audi - "Сюжетът на шпионска афера от международен мащаб, включващ технологии от бъдещето, които могат да спасят света, подхождат идеално на философията на марката Audi", сподели Джовани Перосино, вицепрезидент маркетингова комуникация в AUDI AG. "Подобно на нашите серийни автомобили, забавлението, новаторският дух и динамиката са ключови елементи от сценария на новия филм."

"Audi и Fox вече имат зад гърба си страхотно сътрудничество през годините и ние сме особено въодушевени от възможността да развием отношенията си, въвеждайки за първи път марката Audi в света на анимацията. Този проект беше перфектната възможност да привлечем зрителския интерес към технологията e-tron на Audi и да дадем на нашия безстрашен шпионин Ланс Стърлинг негово собствено шпионско превозно средство", отбеляза Ерин Уилямс, вицепрезидент маркетингово сътрудничество в Twentieth Century Fox Film.

Audi ще си сътрудничи с Twentieth Century Fox и Blue Sky Studios в създаването на допълнително анимационно съдържание през 2019 година, с участието на Ланс Стърлинг и ученият Уолтър Бекет, озвучен от актьора Том Холанд.
 
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Diesel Extra 15W-40
Gazpromneft Diesel Extra 15W-40
Разфасовка: 205 литра
Цена: 769.98лв.
Купи