Новини » Изложения

Автосалон Лос Анджелис 2018: VOLVO ще е там, но няма да покаже дори една колаAdmin23.11.2018г 

Автосалон Лос Анджелис 2018: VOLVO ще е там, но няма да покаже дори една кола

Днес стана ясно, че VOLVO предприема изключително нестандартен и любопитен подход по повод участието си на тазгодишното издание на автомобилното изложение в Лос Анджелис (Automobility LA), което ще се проведе в края на този месец.

От Volvo споделят, че с промяната на автомобилите се променя и индустрията, и от компанията ще очакват на щанда си хора, които използват коли. Те обаче няма да присъстват на експозицията на легендарната марка, а на изложбената площ ще бъдат представени различни технологични решения, системи за свързаност, услуги за доставки директно до превозното средство и споделено ползване, и други, обединени под мотото ‘This Is Not A Car’.

"Вместо да предложим концептуален автомобил, ние говорим за концепцията на автомобила", коментира Мартен Левенстам, отговорен за продуктовата стратегия на Volvo Cars. "Тази годиня няма да спечелим наградата Автомобил на салона, но за нас това не е проблем"

"Нашата индустрия се променя. Вместо просто да правим и продаваме автомобили, ние наистина ще предложим на нашите клиенти свободата да се движат по един персонализиран, устойчив и безопасен начин", споделя Хакан Самуелсон, изпълнителен директор на Volvo. "Ние предлагаме на нашите клиенти достъп до автомобил, в това число с атрактивно обслужване по всяка време и на всяко място, на които им потрябват".
Източник:Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

G-Special UTTO 10W-30
G-Special UTTO 10W-30
Разфасовка: 20 литра
Цена: 113.04лв.
Купи