Новини » Автоновини

Hyundai Motor е избран за „ Производител на Годината“ от списание BBC TopGear



Admin28.11.2018г 

Hyundai Motor е избран за „ Производител на Годината“ от списание BBC TopGear

Hyundai е признат за „Производител на Годината“ от списание BBC TopGear Magazine.
• Южнокорейската фирма е отличена с отличието заради своята "разнообразна" и "амбициозна гама", която прави по-утвърдените марки „завистливи“.
• i30N, IONIQ и KONA Electric са моделите, отличаващи се в своите класове благодарение на комбинация от ефективност, надеждност и цялостното си представяне.

Списание "BBC TopGear" подчертава бързото развитие на Hyundai през годините и поздравява марката със своя разнообразен и амбициозен продуктов асортимент, по-специално "mega-hyped“ i30N, “teardrop eco hatch’ IONIQ и ‘quirky-looking but chilled driving family’ KONA Electric.

BBC TopGear: "След десетилетия ние да ви казваме, че моделите на Hyundai имат по-малко индивидуалност от музиката при изчакване на обаждане в кол център, южнокорейците са направили неочакваното. Сега Hyundai разполага с моделна гама от автомобили, за които и утвърдените автомобилни марки могат да завиждат. Hyundai са си пренаписали историята.“

От градските автомобили до традиционните и "горещи" хечбеци, от малките до големите модели в 4х4 гаманата, моделите се предлагат с избор на ефективни двигатели с вътрешно горене: от бензин, дизел, хибрид, до щадящи околната среда електроавтомобили и модели използващи водород. В момента Hyundai предлага на своите клиенти една от най-разнообразните продуктови гами в бранша.

Тони Уайтхорн, президент и главен изпълнителен директор на Hyundai Motor UK, заяви: "Да получим това признание от списание BBC TopGear е свидетелство за това колко сме постигнали дори през последното десетилетие. През 2008 г. продадохме само 28 000 автомобила в Обединеното кралство и бяхме купени основно заради своята цена. През 2018 г., ние сме един от десетте най-големи производители на автомобили във Великобритания и ще продадем над 90 000 автомобила преди края на годината. Най-важната причина за покупката сега е дизайнът. Нашата марка продължава да се развива и ние сме много горди, че можем да предложим на нашите клиенти още по-голям избор от всякога. "

Повече информация за серията KONA Electric
Повече информация за серията IONIQ
Повече информация за i30N

Източник: www.hyundai.bg

 




Коментари

Добави коментар

Реклама