Новини » Автоновини

BMW Motorrad на изложението CUSTOMBIKE SHOW 2018



Admin28.11.2018г 

BMW Motorrad на изложението CUSTOMBIKE SHOW 2018 Уникални и вълнуващи мотори BMW на най-голямото изложение за персонализирани мотоциклети в света.

CUSTOMBIKE SHOW събира най-добрите и известни ателиета за персонализиране на мотоциклети в света. Изложението се провежда в германския град Бад Залцуфлен, Вестфалия, между 30 ноември и 2 декември. Над 300 фирми представят повече от 1000 уникални мотоциклета, залите са 4, а общата им площ е 28 000 м2. BMW Motorrad участва за шести път, в партньорство с отбрани ателиета. Щандът на марката е разположен точно в средата.

Персонализирани със стил мотори BMW .

BMW Motorrad показва общо 15 модела. Машините са разположени на изложбена площ от 180 м2: от модифицирани серийни модели, през средно променени мотори, до напълно персонализирани изпълнения, демонстриращи таланта, уменията и пълния размах на ателиетата.

Giggerl и Blechmann са особено впечатляващи машини. Дело са на SoulFuel Bikes и са базирани на актуалното BMW R nineT. Те обаче са само част от уникалната ‘custom’ палитра на BMW Motorrad. KSpeed представят забележителния Iron Racer Mark 2, а SMW 61-B е уникално изпълнение на Sosa Metal Works .

Maximator е индивидуална разработка на базата на BMW R 1200 C. Моторът е резултат от педантичния подход и талант на Улф Масекамп, инженер на BMW Motorrad, който е отговорен и за реализирането на Heritage семейството на R nineT. Maximator зае 5-о място в „Топ 100“ класацията на читателите на Custombike Magazine.

Ексклузивно: BMW Motorrad Spezial.

BMW Motorrad Spezial гамата е изключително ясна демонстрация, че качественото персонализиране на мотоциклета може да бъде извършено още в завода. Клиентите на BMW Motorrad обаче могат да индивидуализират машината си и в последствие, след закупуването, благодарение на богатата гама от оригинални аксесоари и програмата BMW Motorrad Spezial.

Всичко това и много повече очакват посетителите на CUSTOMBIKE SHOW в Бад Залцуфлен, между 30 ноември и 2 декември. Изложението отваря врати в петък от 12 до 20 ч., в събота между 10 до 17 ч., а в неделя от 10 до 17 ч.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама