Новини » Автоновини

SP3JC: Още едно уникално FERRARI



Admin29.11.2018г 

SP3JC: Още едно уникално FERRARI FERRARI разкри подробности за поредното си ново творение, създадено според предпочитанията и разбиранията на собственика си.

SP3JC, което е дело на Ferrari Styling Centre, е разработено на базата на модела F12tdf (Tour de France), но за разлика от него е изпълнено с отворена конструкция на интериора. От италианската компания споделят, че за реализирането на проекта са били необходими повече от 2 години, като клиентът е участвал в проекта през цялото време.

Освен с липсата на таван, Ferrari SP3JC се отличава от "стандартната" версия на F12tdf с изцяло уникалната си екстериорна и интериорна цветова схема, като във вътрешността на автомобила откриваме и тапицирани със синя кожа с бели апликации седалки.

Стандартното F12tdf е оборудвано с V12 двигател с максималната мощност от 780 конски сили и максимален въртящ момент от 705 Нм. Автомобилът е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 2.9 секунди, а границата ото 200 км/ч се достига за 7.9 секунди. Максималната скорост на движение на колата е над 340 км/ч.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама