Новини » Автоновини

SKODA SCALA : Първи снимки на интериора



Admin29.11.2018г 

SKODA SCALA : Първи снимки на интериора Днес SKODA разпространи първите реални изображения на интериора на изцяло новия си модел SCALA, който ще дебютира на 6 декември.

От SKODA коментират, че стилистиката на интериора на SCALA следва тази на концептуалната разработка VISION RS и ще бъде първата кола на марката, която ще предложи на потребителите това ново дизайн звучене. Основни елементи в интериора на SKODA SCALA са позиционираният високо 9.2-инчов екран и новата стилистика на инструменталния панел.

"SKODA SCALA е първата ни серийна кола, която демонстрира нашата нова интериорна концепция, въвеждайки обновен дизайн език задено с нови цветове и материали", коментира Норберт Вебер, шеф на интериорния дизайн на Skoda Auto. "Нейната премиера в SCALA поставя началото на новата бранд идентичност на SKODA, която е емоционална и функционална".

SCALA ще бъде първата кола на компанията, която ще бъде оборудвана с инфо-комуникационната и бордова система на марката от най-ново поколение, като основен акцент тук ще бъде новият високо позициониран екран, а като допълнително оборудване за автомобила ще се предлага и 10.25-инчово виртуално табло- Virtual Cockpit. Друг интересен акцент в интериора на новия хечбек ще бъде системата за индиректно осветление, която ще предложи избор на подсветка между бяло и червено

SKODA SCALA ще стъпи на пазара през първата половина на следващата година с избор между пет двигателни версии, максималните мощности на които ще варират от 90 до 150 конски сили.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама