Новини » Автоновини

Hyundai Motor с награда "Най-иновативна марка"



Admin03.12.2018г 

Hyundai Motor с награда "Най-иновативна марка" Hyundai Motor обяви, че компанията е била отлична като "Най-иновативна марка" по време на наградите на изданието Auto Zeitung за 2018 година.

От Hyundai Motor коментират, че признанието подчертава амбицията на марката да се превърне в лидер в мобилността на бъдещето и да предлага богат набор екологични автомобили, в това число хибриди, зареждаеми plug-in хибриди, електромобили и използващи водород, като изцяло новото NEXO.

"Hyundai вече е сред лидерите в решенията за мобилност на бъдещето и все още е единствената компания производител, която предлага всички основни видове алтернативни зцадвижващи системи в серийни модели", коментира Андреас-Кристоф Хофман, вицепрезидент на подразделението Маркетинг и Продукти на Hyundai Motor. "Нашият прогресивен дух също така намира отражение в глобалната ни стратегия по лансирането на 18 екологични модела до 2025 година, в това число осем хибрида, четири plug-in хибрида, пет електромобила и един водороден автомобил".

Една от основните иновации, които направиха от Hyundai, беше лансилането на модела IONIQ през 2016 година. Автомобилът пордължава да бъде единственото предложение на пазара, което предлага три вида задвижване в едно купе, като клиентите могат да избират между хибридна, plug-in хибридна и изцяло електрическа модификация.

По-рано през тази година, изцяло електрическото портфолио на Hyundai беше увеличено и с пазарното въвеждане на изцяло електрическата KONA Electric.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама