Новини » Еко-ауто

Honda Insight е Еко Автомобил на годината 2019 на Green Car JournalAdmin05.12.2018г 

Honda Insight е Еко Автомобил на годината 2019 на Green Car Journal

Американското подразделение на Honda анонсира, че изцяло новото поколение на модела Insight е бил определен за победител в престижния конкурс Green Car of the Year 2019 на Green Car Journal.

Insight е четвъртата кола на Honda, която печели надпреварата на Green Car Journal, след като отличията за 2012, 2014 и 2018 година отидоха съответно при Civic Natural Gas, Accord и Clarity.

"В момента, шофьорите изискват повече от само отлична горивна икономичност в един хибрид", споделят от Honda. "Insight демонстрира наистина посоката на развитие на електрифицираните автомобили, която следва Honda, като предоставя стил и изтънчена динамика на пътя с впечатляваща горивна икономичност".

Задвижващата система на Honda-Insight-Видео-" target="_blank">Honda Insight 2019 е съставена от 1.5 литров двигател, електромотор и литиево-йонен батериен блок, като общата максимална мощност е 151 конски сили. Системата позволява на водача да избира между три основни режима на работа- NORMAL, ECON и SPORT, а на волана има обособен бутон, който дава възможност за избор между три нива на регенериране на спирачната енергия.
Източник:Honda-Insight-е-Еко-Автомобил-на-годината-2019-на-Green-Car-Journal" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

М-10Г2к
М-10Г2к
Разфасовка: 205 литра
Цена: 503.52лв.
Купи