Новини » Автоновини

Нови поколения двигатели за Renault Talisman и EspaceAdmin06.12.2018г 

Нови поколения двигатели за Renault Talisman и Espace

С модификационна гама покриваща всяка пазарна нища в момента, Renault анонсира, че добавя ново поколение задвижващи агрегати в портфолиата на Talisman- седан и комби, и Espace.

"Вслушвайки се непрекъснато в нашите клиенти, ние обновяваме нашите автомобили, за да могат те по-добре да отговарят на техните изисквания", коментират от Renault. "Със своя единодушно възприет като възхитителен дизайн Espace, Koleos и Talisman предлагат комфорт, изисканост и педантичност към детайлите. Днес ние сме горди да демонстрираме новите Blue dCi и TCe GPF двигатели. В комбинация с 4CONTROL шасито с четири управляеми колела, те предлагат върхово удоволствие от управлението заедно с балансиран разход на гориво".

Новият бензинов TCe 225 е оборудван с GPF илтър за частици, дизеловият Blue dCi идва във версии със 160 и 200 конски сили и SCR технология. И трите нови двигателни предложения са съчетани с роботизираната предавателна кутия на марката EDC и отговарят на строгите изисквания на Euro 6 стандарта за нивото на вредните емисии.Renault-Talisman-и-Espace" rel="nofollow" target="_blank">/Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Turbo Universal 15W-40
Gazpromneft Turbo Universal 15W-40
Разфасовка: 50 литра
Цена: 177лв.
Купи