Новини » Любопитно

SUV на Mercedes-Benz - GLE (2018) - силна реклама с неочакван крайAdmin11.12.2018г 

SUV на Mercedes-Benz - GLE (2018)  - силна реклама с неочакван край

стинската сила идва отвътре, а не от физиката на човека. Това е едно от водещите послания на тази нова реклама на модела SUV на Mercedes-Benz - GLE (2018).

Видеото е същински кратък филм, който разкрива връзката между дъщеря и майка ѝ. То разказва за желанието на майката да участва в тежък триатлон, докато дъщеря ѝ е против и се е затворила в стаята си. В края на кадрите пред зрителя се разкрива една особеност, която прави подвига на майката дори по-голям.

4-минутната реклама се излъчва глобално на малки части в различни платформи, както и в цялата ѝ версия в YouTube, посочва изданието за маркетинг и реклама AdAge, което я отразява.

Филмът е създаден от германската рекламна агенция Antoni Garage и режисиран от шведския филмов творец Никлас Ларшон. Рекламата е част от нова брандинг кампания за SUV автомобилите на Mercedes, която е под мотото "All Kinds of Strength". Целта на кампанията е да включва видеоклипове, които вместо да изглеждат като типичните реклами на един SUV, ще покажат GLE като автомобила на модерното семейство и "силен другар във всички обстоятелства". Това казва Натанаел Сиджанта, ръководител маркетингова комуникация в Mercdes-Benz. Източник: manager.bg

Ето и рекламата:

Коментари

Добави коментар

Реклама