Новини » Автоновини

Audi ще представи нови технологии за забавление в автомобила на изложението CES 2019



Admin13.12.2018г 

Audi ще представи нови технологии за забавление в автомобила на изложението CES 2019

•Авангардни концепции в областта на автомобилния ентертейнмънт
•Новият автомобилен развлекателен формат и мобилният киносалон ще предложат изключително преживяване за всички сетива
Audi e-tron доказва нагледно, че мобилността може да бъде устойчива, индивидуална и интелигентна дори и днес

Първокласно забавление за всички сетива - на Международното изложението за потребителска електроника (CES) в Лас Вегас Audi ще превърне вътрешното пространство на автомобила в истински увеселителен парк. На своя щанд на изложението марката ще представи изцяло нов развлекателен формат за забавления по време на път и истинско усещане за киносалон в купето на луксозен седан. И двете нови технологии отразяват бъдещето на автомобилния ентертейнмънт и могат да се видят и почувстват от посетителите на водещото световно изложение за развлекателна електроника CES, което ще се проведе между 8 и 11 януари 2019 година в Лас Вегас, САЩ.

На своя щанд в Конгресния център на Лас Вегас (Северна палата, щанд 7019) престижната германска марка ще покаже как съвременните цифрови технологии за забавление могат да превърнат пътуването с автомобил в изключително преживяване. Бъдещите моделите на Audi ще се отличават с изключителна комуникационна свързаност, която създава отлична основа и осигурява пространство за зазгръщане на възможностите на цифровите технологии за забавление. От друга страна, благодарение на технологиите за пилотирано шофиране, пътниците в автомобилите на бъдещето ще разполагат с достатъчно "свободно" време, което могат да прекарат в компанията на следващото поколение системи за автомобилен ентертейнмънт например.

На изложението CES Audi ще представи авангардни концепции, с които ще покаже как шофирането може да се превърне в забавно пътешествие. В Лас Вегас марката ще демонстрира съвсем нов развлекателен формат, който наистина превръща пътуването в цел. Другата нова технология, наречена "Audi Immersive In-Car Entertainment" се грижи за развлеченията на всички в автомобила, когато той е неподвижен. Тя дава възможност на водача и неговите спътници да се насладят пълноценно на холивудските кинохитове и на мултимедийното съдържание от стрийминг платформите и да се почувстват зрители в новото поколение автомобилни кинотеатри.

Audi е редовен участник в изложението за потребителска електроника CES от 2011 година. Форумът в Лас Вегас е най-значимото в световен мащаб търговско изложение за електроника и се смята за важна движеща сила на тенденциите в развитието в тази област. В предстоящото в началото на 2019 година издание на форума се очакват около 4 000 изложители и около 20 000 посетители.
 




Коментари

Добави коментар

Реклама