Новини » Автоновини

Новият Mercedes-Benz CLA Coupe идва през майAdmin10.01.2019г 

Новият Mercedes-Benz CLA Coupe идва през май Успоредно със световната премиера на новото поколение CLA Coupe, от Mercedes-Benz обявиха, че автомобилът ще бъде лансиран на пазара през май тази година.

Определяйки автомобила си като не само най-емоционалното предложение в своя сегмент, но и изключително интелигентно, от Mercedes-Benz анонсират, че новото CLA Coupe ще стъпи на пазара с редица дизайн и технологични решения, които са заимствани от флагманските предложения на марката на пазара в момента.

Новият Mercedes-Benz CLA Coupe идва с редица иновативни решения, в това число MBUX Interior Assist с неговото разпознаване на индиректни гласови команди, интелигентни решения по отношение на аеродинамиката, както и редица технологии за подпомагане на управлението и повишаването на сигурността.

През първата година след лансирането си на пазара, новото CLA Coupe ще се предлага и в специалната Edition 1, за която от Mercedes коментират, че акцентира дизайн и стилистичните решения по екстериора и интериора.

Новият Mercedes-Benz CLA отбелязва премиреата си на международното специализирано изложение за потребителска електроника CES в ЛАс Вегас, като дебютира в модификация с четицилиндров бензинов двигател с максимална мощност от 225 конски сили и максимален въртящ момент от 350 Нм, съчетан със седемстепенна роботизирана предавателна кутия. На по-късен етап и преди лансирането му пазара, моделът ще получи и още няколко бензинови и дизелови версии, както и изпълнение със задвижване на четирите колела.
Източник:Автопрес


Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

И-20А
И-20А
Разфасовка: 205 литра
Цена: 519.12лв.
Купи