Новини » Автоновини

GAC Motor показа елконцепта ENTRANZE в ДетройтAdmin16.01.2019г 

GAC Motor показа елконцепта ENTRANZE в Детройт

Китайският автопроизводител GAC Motor направи впечатление в Североамериканското автомобилно изложение 2019 NAIAS, показвайки вчера световната премиера на концептуалния си модел ENTRANZE. Той е призван да покаже ангажимента на компанията към концентрирания върху ходата подход при разработката на бъдещите модели на китайците.

Машината е разработена от напредничавия дизайн-център на GAC в Лос Анжелис, насочен към посрещане желанията на американските купувачи. Концептът е наистина революционна визия за китайска машина, подсказвайки нови развития по посока на енергетиката на автомобила, качено на ново ниво внимание към потребителите, и демонстрирайки уникален интериор и екстериор.

Технологичните новости демонстрирани с концепта включват “куршумообразен екстериор с нови пропорции, нов интериор с разпределение на местата по схемата 3+2+2 с инспирирана от самолетите пътека. На таблото са монтирани два странични екрана, както и закривени дисплеи за пътниците. Повечето от използваните материали са природосъобразни, а самият интериор на колата е инспириран от тези на удобниия домашен кът в сериозен контраст с използваните напредничави технологии и екстериор на автомобила.

По време на автосалона китайската компания официално обяви че е регистрирала своя търговска компания в Ървайн, близо до Ел Ей, чиято щаб-квартира ще отговаря за маркетинга, брандирането, продуктовото планиране и финансовите операции в Северна Америка.

Съобщено беше също така, че развойния център на компанията - GAC R&D Center Detroit вече функционира официално. Той е базиран във Фармингтън Хилс, Мичиган в него са инвестирани US$ 4.4 милиона. Центърът ще асистира дизайна и развойната дейност на продуктите на GAC Group предназначени за пазара в Щатите, както и за други външни пазари. Центърът ще се фокусира по-специално върху продуктовото развитие, най-новите технобогии, набиране на таланти и обучението им, както и с другите R&D центрове на GAC. GAC-SV highlights include:

GAC Motor e основан през 2008-а година с пълно име Guangzhou Automobile Group Motor CO., LTD като поделение на GAC Group, която пък е на 202-о място в списъка на светонвните компании Fortune Global 500s. Tя се анимава с производството на автомобили, двигатели, компоненти и антоаксесуари. На китайската сцена GAC Motor е начело сред автомобилостроителните компании вече шеста поредна година, според изселдването J.D. Power Asia Pacific's China Initial Quality StudySM (IQS).
Източник:Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Standard 20W-50
Gazpromneft Standard 20W-50
Разфасовка: 5 литра
Цена: 23.76лв.
Купи