Новини » Автоновини

2 100 000 долара за първата нова SupraAdmin21.01.2019г 

2 100 000 долара за първата нова Supra

Американското подразделение на Toyota обяви, че първата нова Supra (Global #1) е била продадена на търга Barrett-Jackson Auction в Скотсдейл за умопомрачителните 2.1 млн щатски долара. Събраните средства от продажбата на автомобила, който Toyota-Supra-Видео-" target="_blank">дебютира само преди няколко дни по време на международното изложение в Детройт, ще бъдат предназначени за благотворителни цели на AHA (American Heart Association) и BWF (Bob Woodruff Foundation).

Първата Toyoya Supra (Global #1) e изпълнена в матов сив екстериор, червени капаци на външните огледала и черни матови джанти, а по отношение на интериора, от компанията коментират, че той е не по-малко уникален с червено изпълнение и множество карбонови апликации.

Двуместната нова Supra, която ще се появи в Европа през лятото, е оборудвана с трилитров, редови, шестцилиндров задвижващ агрегат с максимална мощност от 340 конски сили и максимален въртящ момент от 500 Нм. Предавателната кутия на автомобила е осемстепенна автоматична, а задвижването е на задните колела.
Източник:Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft GL-4 80W-90
Gazpromneft GL-4 80W-90
Разфасовка: 1 литър
Цена: 5.78лв.
Купи