Новини » Автоновини

Най-екстремното CAMARO получи 10-степенна автоматична трансмисия



Admin30.01.2019г 

Най-екстремното CAMARO получи 10-степенна автоматична трансмисия Chevrolet анонсира, че от края на февруари най-екстремната версия на Camaro 2019- Camaro ZL1 1LE, ще се предлага и във версия със специално оптимизирана 10-степенна автоматична трансмисия. От американската компания анонсират, че с новата конфигурация, която идва и с възможност за ръчно превключване на предавките чрез пера от волана, на тестовата писта на GM Milford Road Course (4.6 км) е било постигнато време с повече от 0.5 секунди по-добро в сравнение с версията със стандартна шестстепенна ръчна кутия.

Освен с възможност за поръчка на новата автоматична трансмисия, Camaro ZL1 1LE 2019 може да бъде надградено с аеродинамичен пакет, регулируемо окачване, специално разработени олекотени джанти и гуми Goodyear Eagle F1 Supercar 3R, изтънено задно стъкло и други.

Camaro ZL1 1LE е оборудван с LT4 Supercharged двигател с 650 конски сили, спирачна система на Brembo, двузонален климатик, луксозна аудиосистема Bose, предни седалки с подгряване и вентилация, волан с подгряване и други.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама