Новини » Автоновини

LAND ROVER с лимитирана серия Discovery, но само за ВеликобританияAdmin08.02.2019г 

LAND ROVER с лимитирана серия Discovery, но само за Великобритания

Английското подразделение на LAND ROVER обяви, че компанията пуска в продажба специална лимитирана серия на Discovery, създадена в чест на неговата 30-годишнина. Представителите на серията Anniversary Edition Discovery са налични само за потребителите във Великобритания, а бройката им е ограничена на едва 400 единици.

Лимитираната серия Anniversary Edition Discovery е разработена на базата на нивото на оборудване Discovery Sd6 SE, но е надградена допълнително с 22-цолови джанти, панорамен стъклен таван, тонирани стъкла, луксозна аудиосистема MeridianTM и други, а клиентите могат да избират между три екстериорни цветови изпълнения- Santorini Black, Corris Grey Loire Blue и Indus Silver.

С повече от 300 международни награди, семейството Discovery - Discovery и лансираното през 2015 година Discovery Sport, могат да се похвалят с 1.7 милиона реализирани единици, а Discovery Sport и с признанието за най-продаван модел на Land Rover.

От легендарната марка споделят, че Discovery продължава да бъде избор на множество специалисти и изследователи, като също така се използва и като спасителен и полицейски автомобил. По време на международното изложение във Париж през октомври миналата година, Land Rover демонстрира специална версия на модела, разработена за за Червения кръст.
Източник:Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Standard 20W-50
Gazpromneft Standard 20W-50
Разфасовка: 4 литра
Цена: 19.08лв.
Купи