Новини » Изложения

Автосалон Женева 2019: Lexus с две европейски премиери



Admin07.02.2019г 

Автосалон Женева 2019: Lexus с две европейски премиери

Lexus анонсира първите подробности за тазгодишното си участие на международното изложение в Женева в началото на март, като потвърди две европейски премиери.

За първи път в Европа, посетителите на салона в Женева ще имат възможност да се запознаят отблизо с концептуалната разработка LC Convertible, която дава доста ясна представа как ще изглежда серийната версия на откритата версия на флагманското купе LC на Lexus.

Втората европейска премиера на щанда на Lexus ще бъде на специалната суперспортна лимитирана версия RC F Track Edition, която беше анонсирана от марката в средата на миналия месец. Тогава от компанията обявиха, че тя е насочена към онези от потребителите, които не желаят да правят компромис между лукса и динамиката на пътя.

Основен акцент при нововъведенията около RC F Track Edition са свързани с олекотяването на конструкцията (с около 70-80 кг) и подобряването на аеродинамиката на купето, като за целта са били разработени допълнителни карбонови елементи, в това число и внушителен заден фиксиран спойлер.

Новият Lexus RC F Track Edition, който ще бъде пуснат в производство през март, е оборудван с карбон-керамична спирачна система на Brembo, олекотени 19-цолови джанти BBS, направени от карбон таван и преден капак, титаниева изпускателна система, стандартен червен кожен салон с акценти от Alcantara и други.
Източник:Lexus-с-две-европейски-премиери" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама