Новини » Автоновини

Първи подробности за новата Corsa на OpelAdmin12.02.2019г 

Първи подробности за новата Corsa на Opel

Opel разпространи първите подробности и частично изображение на изцяло новото поколение на хитовата си Corsa, от която от 1982 година до момента може да се похвали с повече от 13.5 милиона реализирани единици.

Без да навлизат в подробности, от Opel анонсират, че шестото поколение на Corsa, ще предложи редица технологични решения, познати от по-големите и луксозни представители на марката, в това число и високотехнологичните IntelliLux диодните матрични фарове на компанията.

"Отбелязваме 120 години автомобилно производство през тази година и 120 години изпълнени с иновации за всички", коментира Михаел Лохшелер, изпълнителен директор на Opel. "Винаги сме правили така, че върховите технологии да бъдат достъпни за всички. Това е нашата мисия и наша мотивация, и важи с пълна сила за модел, който е толкова популярен колкото е Opel Corsa. Поради тази причина ще оборудваме следващото поколение на нашия най-пордаван модел с най-добрата освитетелна система- IntelliLux LED матричните фарове".

Друго, върху което акцентират от Opel, е вече анонсираният им план по пазарното въвеждане на изцяло електрическа версия на новата Corsa, която заедно със зареждаемата (plug-in) хибридна версия на Opel-анонсира-първия-си-plug-in-хибрид" target="_blank">Grandland X, ще могат да бъдат поръчани през първата половина на тази година.

"С новата Corsa ние ще направим електрическата мобилност достъпна за много клиенти- това ще бъде един истински електромобил за хората", коментира Лохшелер./Opel" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Premium L 10W-40
Gazpromneft Premium L 10W-40
Разфасовка: 5 литра
Цена: 28.92лв.
Купи